Fissaggio kussenslopen | Extreem zachte kwaliteit |
Favicon Fissaggio

Fissaggio kussenslopen

Hier vind je een extra set kussenslopen voor bij je nieuwe dekbedovertrek, of gewoon extra nieuwe slopen. De luxe kussenslopen van Fissaggio voelen en stralen pure luxe en comfort uit, omdat deze gemaakt zijn van een zeldzaam zachte mix van bamboe en katoen. Wij hebben van alle dekbedovertrekken ook aparte kussenslopen. Makkelijk als je graag vaker je kussenslopen wast! Hier zie je ook kussenslopen welke in andere landen gebruikt worden. Lang, breed of hoog, alle maten leverbaar ! Bestel ze gemakkelijk online!

Prijs

tot

Set Kussenslopen

Toon meer

Toon minder

Ontdek de kwaliteit van luxe kussenslopen van Fissaggio.

Een zeldzaam zachte mix van bamboe en katoen: dat zijn de kussenslopen van Fissaggio. Wij hebben een breed aanbod aan kwalitatieve kussenslopen, verkrijgbaar in verschillende maten. Deze kussenslopen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat u heerlijk kunt uitrusten tijdens uw slaap. De kussenslopen zijn los te bestellen. Liever direct combineren met een prachtig dekbedovertrek? Ontdek dan de dekbedovertreksets van Fissaggio.

Hoe kan ik de kussenslopen retourneren?

Indien u de kussenslopen wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen contact met ons op door een email te sturen aan orders@fissaggio.nl. U krijgt van ons een retourformulier dat u toe moet voegen aan de doos. Houd er rekening mee dat producten geretourneerd dienen te worden in de originele verpakking.

Heeft u verdere vragen? Wij staan voor u klaar

Indien u nog vragen heeft over onze producten of advies wilt, dan kunt u ons bellen op +31 (0) 25 27 69 058

De producten van Fissaggio: kwaliteit voorop

Naast heerlijke en luxe kussenslopen verkopen wij ook andere prachtige producten zoals:

Dekbedovertrekken
• Plaids
• Decoratie kussens
Handdoeken
• Badmatten

Of bekijk onze producten in de sale!